Afiliere Globală Skal International

  • Cooperează cu Institutul Internațional Pentru Pace Prin Turism (IIPT) din 1994. IIPT este un ONG dedicat promovării și facilitării inițiativelor de turism care contribuie la înțelegerea și cooperarea internațională, îmbunătățirea calității mediului, conservarea patrimoniului și prin aceste inițiative, contribuind la crearea unei lumi pașnice și sustenabile.
    Skal International și IIPT, fiecare recunoscând că turismul poate fi o forță vitală în a dezvolta o lume pașnică, au intrat în parteneriat pentru o serie de proiecte dintre care primul și cel mai important este Proiectul IIPT / SKAL Orașe, Așezări și Sate lansat în 2013 cu scopul de a promova pacea începând de la sat, așezare, oraș până la nivelul național.
  • Membru al Comisiei The Code din 2008. Condul de Conduită Pentru Protecția Copiilor împotriva exploatării sexuale în călătorii și turism este o inițiativă a industriei cu  misiunea de a oferi conștientizare,  uneltele și suportul necesar industriei turismului pentru a preveni exploatarea sexuală a copiilor. www.thecode.org. MOU între Skal International și The Code a fost semnat pe 9 Martie 2018.
  • Skal International este un susținător al ECPAT International din 2005. ECPAT este o rețea globală dedicată protejării copiilor.
  • MOU dintre Skal International și Sustainable Travel International (STI) a fost semnat pe 26 Martie 2015. Ca parte a MOU, Skal Internațional susține 10 MILLION BETTER, o campanie nouă menită să protejeze resursele de care industria turismului depinde.
  • Fondată în 1951, PATA este o Asociație Non-Profit care acționează pe post de catalizator pentru dezvoltarea responsabilă a călătoriilor și turismului către și din zona Pacificului Asiatic. Asociația oferă promovare, cercetări interesante și evenimente inovative pentru organizațiile sale membre, compuse din 98 de corpuri de turism, guvernamentale, statale și orășenești, 19 companii aeriene și aeroporturi internaționale, 91 de organizații de ospitalitate și 70 de instituții de învățământ, precum și peste 100 de membri tineri profesioniști din industria turismului din toată lumea. Rețeaua PATA îmbrățișează activitatea celor 36 de organizații și 20 de organizații studențești din lume. Mii de profesioniști în turism aparțin celor 36 de organizații locale PATA din întreaga lume, în timp ce sute de studenți sunt membri ai celor 20 de organizații PATA studențești la nivel global. Organizațiile și Organizațiile Studențești organizează evenimente de training în industria de turism și de dezvoltare a afacerilor. Aceasta subliniază participarea PATA în Uniting Travel, o coaliție a celor mai mari Organizații de Călătorie și Turism din lume dedicată asigurării faptului că sectorul comunică în mod coerent, cu o singură voce, și acționează la unison cu privire la problemele majore precum ACI, CLIA, IATA, ICAO, WEF, UNWTO și WTTC. Platforma PATAmPOWER livrează date fără egal, oferă prognoze și informații de neegalat de la Centrul de Inteligență Strategică PATA către desktopurile și dispozitivele mobile ale membrilor oriunde în lume. Biroul Central PATA se află în Bangkok încă din 1998. Asociația are, de asemenea, birouri oficiale sau reprezentative atât în Beijing cât și în Londra. Vizitează www.PATA.org.
  • MOU între Skål International și PATA