Skal Month 2021
/ by /   Evenimente, Noutăți / 0 comments

Aprilie este luna SKAL

Sărbătorirea lunii Skal începe astazi – marți, 6 aprilie!

Întreaga lună aprilie este dedicată evenimentelor online Skal – consultați programul nostru online pe retelele de socializare sau site-ul SKAL.

SKAL INTERNATIONAL BUCURESTI va sustine luni 19 Aprilie ora 19:00 online o prezentare si o discutie cu membrii reprezentativi pentru punctele de referinta in promovarea turismului intitulata Experience Bucharest.

SKAL INTERNATIONAL singurul grup internațional care unește toate ramurile din industria călătoriilor și a turismului avand cea mai mare retea de Profesionisti In Turism dedica intreaga luna Aprilie sarbatoririii SKAL pentru #Afaceri Intre Prieteni in industria de #Travel si #Turism.

Cea mai mare rețea mondială mondială de profesioniști în turism dedică întreaga lună aprilie 2021 pentru sărbătorirea Skal și pentru a face afaceri intre prietenii din industria călătoriilor și a turismului.

La cea de-a 89-a aniversare, președintele mondial al SI (SKAL INTERNATIONAL), Bill Rheaume, și Comitetul executiv au decis să dedice întreaga lună aprilie pentru sărbătorirea Skal, cunoscut și sub denumirea de „A face afaceri intre prieteni”.

Pe măsură ce restricțiile privind călătoriile și întâlnirile cu persoanele continuă, Cluburile sunt invitate să sărbătorească și să-și prezinte Clubul și orașul prin întâlniri Zoom Online.

Peste 25 de cluburi din 25 de orașe diferite din întreaga lume își vor prezenta destinația în timpul prezentărilor de 60 de minute rezervate pe tot parcursul lunii aprilie.

Programul de întâlniri online este postat pe site-ul internațional Skal și pe platformele de socializare.

Toate întâlnirile dedicate sărbătorilor Skal vor fi deschise participării publicului în aprilie 2021.

„Sunt încântat să văd că cluburile acceptă provocarea sărbătoririi lunii Skal”, a adăugat Bill Rheaume, președinte mondial al SI, 2021.

Întâlnirea inițială inițială pentru sărbătorirea lunii Skal va avea loc pe 6 aprilie la ora 15.00 CET, unde Comitetul executiv va găzdui membrii globali la o întâlnire specială Zoom, condusă de președintele mondial SI Bill Rheaume și CEO-ul SI Daniela Otero pentru a transmite faimosul salut Skal în trei limbi oficiale.

„Pentru a aborda provocările actuale cu care se confruntă sectorul turistic, trebuie să alimentăm istoria bogată a organizației. abordand provocările de astăzi și sa construim un viitor mai bun „, a declarat Daniela Otero, CEO, Skal International.

Skal International este cea mai mare rețea mondială de profesioniști din domeniul turismului, care promovează turismul, afacerile și prietenia. Membrii săi sunt directori și directori ai sectorului turismului care se raportează între ei pentru a aborda problemele de interes comun, pentru a îmbunătăți o rețea de afaceri și pentru a promova destinațiile. Pentru mai multe informații despre Skal International și membri, vă rugăm să vizitați www.skal.org.

SHARE THIS