Skal Romania

15.000 de membri în 355 de cluburi
în 85 de națiuni

Despre Skål

Skål este o organizație profesională a liderilor de turism din întreaga lume, care promovează turismul global și cooperarea. Este singurul grup internațional care unește toate ramurile industriei călătoriilor și a turismului. Membrii acesteia, managerii și directorii industriei, se întâlnesc la nivel local, național, regional și internațional pentru a desfășura Afaceri Între Prieteni.

Primul Club a fost fondat în 1932 la Paris de managerii de turism, în urma unui tur educațional în Scandinavia. Ideea de bunăvoință și prietenie internațională a crescut și, în 1934, a fost formată Asociația Internațională a Cluburilor Skål, cu Florimond Volckaert ca prim președinte, considerat și părintele Skål.

Astăzi, Skål International are aproximativ 15.000 de membri în 400 de cluburi din peste 90 de țări. Majoritatea activităților se desfășoară la nivel local, prin Comitetele Naționale, sub umbrela Skål International, cu sediul la Secretariatul General din Torremolinos, Spania.

Skål International este guvernat de un Comitet Executiv de șase membri, aleși de delegați în cadrul unei Adunări Generale anuale. Aceasta se desfășoară în timpul Congresului Mondial care este găzduit de o țară diferită în fiecare an. Cu această ocazie membrii au oportunitatea să facă primele observații cu privire la potențialul de călătorie și turism din întreaga lume.

Viziunea:

O voce de încredere în călătorii și turism încă din 1934.

Misiunea:

Prin leadershipul, profesionalismul și prietenia noastră, colaborăm pentru a atinge Viziunea noastră, pentru a maximiza crearea de relaţii și pentru a susține o industrie turistică responsabilă.