Devino membru

De ce să mă alătur?

Cooperarea internațională și contactul personal strâns al Skål trebuie experimentate pentru a fi apreciate.

“A desfășura Afaceri Între Prieteni”. Skål este o Asociație a Profesioniștilor din Turism care încurajează formarea unui network profesional peste tot în lume. Promovează seminarii și conferințe menite să consolideze profesionalismul industriei.

Prin participarea la activitățile locale și evenimentele de la toate nivelurile, membrii pot întâlni colegi din industrie din întreaga lume. Aici, într-o atmosferă amicală, ideile, oportunitățile și problemele industriei, în general, pot fi împărtășite atât la un nivel personal, cât și profesional. Membrii Skal promovează organizația, formarea de noi cluburi și recrutează membri calificați.

Care sunt avantajele de a fi membru?

  • Rețeaua de membri Skal din întreaga lume este acum accesibilă prin intermediul site-ului web Skål www.skal.org. Astfel, informațiile referitoare la membrii din întreaga lume sunt la îndemână.
  • Membrii Skål sunt bineveniți la toate întâlnirile din întreaga lume. Oriunde călătoriți, puteți accesa o rețea de prieteni și colegi Skal.
  • Revista Skål News, publicată trimestrial, este un mijloc de informare despre organizație, dar și o cale de expunere publicitară pentru peste 15.000 de profesioniști din industrie.
  • Prin contribuțiile cluburilor din întreaga lume, Fondul Florimond Volckaert poate sprijini orice membru Skal în momente de dificultăți financiare sau de criză.
  • Cardul de membru Skål International oferă membrilor reduceri la unele puncte de vânzare participante, oferite de membrii Skål.