Ideologia Skal

Viziunea Skal

Fii o voce de încredere în turism și călătorii.

Misiunea Skal

Prin conducere, profesionalism și prietenie, lucrăm împreună pentru a ne atinge Viziunea, maximizând networking-ul și susținând o industrie turistică responsabilă.

Poziția Skal

Poziția în legătură cu Piața Aviatică
Poziția în legătură cu Industria Ospitalieră
Poziția în legătură cu Drepturile Omului

Altele

Guvernul din Venezuela silit să asiste Agențiile de Călătorie locale.

Poziția Skal – Poziția în legătură cu De ce Guvernele Marginalizează Beneficiile Turismului?

Comentarii Skål International:

Turismul global reprezintă peste 9% din PIB (impact direct, indirect și indus). Unul din 11 locuri de muncă la nivel global este în turism. Turismul reprezintă 6% din exporturile mondiale și generează peste 1,3 trilioane de dolari anual. (Sursa: Repere turismului OMT 2013)

Cu toate acestea, guvernele continuă să majoreze impozitele și să afecteze această industrie vitală.

Taxa aeriană a pasagerilor din Marea Britanie, introdusă în 2013, este cea mai mare taxă aeriană din lume
Reducerile din 2013 ale SUA pentru gestionarea traficului aerian amenință în siguranță standardele și programarea zborurilor.
Aceste exemple sunt doar vârful gheţarului și toate sunt sarcini suplimentare pentru o industrie care, în multe cazuri, nu poate dura mult mai mult înainte de a vedea reduceri drastice ale veniturilor și fluxul dăunător rezultat asupra multor economii. De ce atunci guvernele continuă să împiedice industria cu introducerea a din ce în ce mai multe taxe și impozite?

Președintele Skål International World, Karine Coulanges, afirmă

„Este oportun ca guvernele să calculeze fluxurile reale de beneficii și venituri obținute de la vizitatorii de peste mări înainte de a impune încă mai multe impozite și taxe pentru a încerca să consolideze fondurile de trezorerie. Chiar și o creștere mică a taxelor poate avea o pierdere mult mai mare a veniturilor ca urmare a turiștilor care votează cu portofelele și călătoresc către alte destinații ”.

„Întrucât economiile lumii observă primele rezultate ale creșterii și încrederii după șase ani de agitație, este oportun să ne amintim că turismul a fost unul dintre singurele sectoare care a înregistrat creștere în acea perioadă și ca toate industriile, va continua să aibă nevoie de încurajare și îngrijire pentru a asigura o creștere continuă și nu avea nevoie de politici de impozitare suplimentare pentru câștigul pe termen scurt. ”

Veniturile turistice din multe țări se situează în primele cinci din PIB-ul lor total, totuși multe continuă să împiedice turismul prin perioade inutil de lungi de solicitare a vizelor; costul ridicat al vizei la sistemele de sosire, precum și creșterea taxelor aeroportului și a taxelor de control la frontiere. Cum ar reacționa aceste guverne dacă numărul turiștilor ar scădea cu 10 – 20% odată cu scăderea veniturilor rezultate? Și ce efect ar avea acest lucru asupra economiei lor? Un exemplu poate fi observat în scăderea turiștilor care vizitează Thailanda, ca urmare a tulburărilor de la Bangkok. Deși nu are legătură cu această problemă, aceasta ilustrează efectul pe care o scădere a turismului îl poate avea asupra economiei unei țări. Potrivit ministrului turismului din Thailanda, sosirile în țară au scăzut cu 1 milion de vizitatori în ianuarie 2014 față de ianuarie 2013. Consiliul Turismului din Thailanda a estimat pierderea veniturilor ca 22,5 miliarde baht (aproximativ 690 milioane USD)

Câte țări ar putea absorbi astfel de pierderi? Amintiți-vă că turiștii votează și călătoresc cu portofelele și dacă percep costurile și timpul necesar pentru obținerea vizelor, plus costurile cu taxele și impozitele suplimentare impuse atât de administrațiile centrale, cât și de administrațiile locale, dacă sunt prea mari, vor reconsidera unde se deplasează.