Premiile Skål International pentru Turismul Sustenabil

A 18-a ediție de Premiere a Turismului Sustenabil a avut loc pe 15 Septembrie în cadrul Ceremoniei de Deschidere a celui de-al 80-lea Congres Mondial Skal, la bordul Simfoniei Mărilor, între 14 și 21 Septembrie 2019.

Vedeți câștigătorii din anul 2019 AICI.

Premiile Speciale 2019

Anul acesta, Skal International a încheiat un parteneriat cu Biosphere Tourism și Reponsible Tourism Institute, pentru a decerna “Premiul Special Skal pentru Biosferă”, care va fi oferit unuia dintre participanți. Câștigătorul va fi ales în baza Pilonilor de Sustenabilitate ai Institutului de Turism Responsabil. Biosphere Tourism va oferi câștigătorului o Certificare Biosphere gratuită pe un an de zile într-una din categoriile disponibile (cu excepția destinațiilor turistice și a cazurilor speciale).

sta 2019

Biosphere Tourism oferă certificări care garantează un echilibru adecvat pe termen lung între aspectele economice, socio-culturale și ecologice ale unei destinații, oferind beneficii semnificative pentru entitatea turistică, societate și mediu.

Asigurând respectarea unor norme bazate pe principii de sustenabiliate și îmbunătățire continuă, Biosphere Tourism oferă companiilor din sector oportunitatea de a oferi servicii și produse pe baza unui nou model de turism neagresiv, care să satisfacă nevoile actuale ale clienților și utilizatorilor, fără a compromite generațiile viitoare.

Institutul Turismului Responsabil (RTI) este o organizație internațională care promovează, de peste 20 de ani, turismul responsabil la nivel internațional

Beneficiile Certificării Biosphere

statistics

Eficiență Sporită

Creșterea eficienței prin reducerea impactului asupra mediului și a costurilor, îmbunătățind profitabilitatea pe termen mediu și lung.

diploma

Certificare Online

Ca membru Bioshpere, veți primi instrumente și suport pentru a gestiona o certificare online, cu atenție personalizată și o culegere a unui istoric de rapoarte, recomandări și evaluări.

fusion

Poziționare Îmbunătățită

Consumatorii cer din ce în ce mai multe modele de turism neagresiv. Poziționează-ți afacerea ca fiind sustenabilă și comunică-ți angajamentul cu simbolul Biosphere.

goal

Sustenabilitate

Dezvoltarea strategiilor și politicilor turistice care garantează un model turistic sustenabil în concordanță cu cele 17 Obiective de Dezvoltare Sustenabilă ale Națiunilor Unite.

Avantajul de a participa la aceste decernări

  • Să vă îmbunătăți vizibilitatea și să obțineți recunoaștere globală pentru performanțele dvs. excepționale în ceea ce privește turismul sustenabil și responsabil.
  • Să vă măriți rețeaua de colaboratori și să vă prezentați produsele și serviciile la scară globală.
  • Să obțineți acoperire mass-media la nivel mondial în rândul contactelor de presă Skal
  • Să ridicați personal premiul care vi se va acorda în cadrul Ceremoniei de Deschidere al celui de-al 80-lea Congres Mondial Skal.
  • Pentru a profita de toate beneficiile ce vor urma.

Pentru întrebări referitoare la Premiile pentru Turism Sustenabil Skal International 2020, vă rugăm contactați sandra.vera@skal.org