Programul de Întâmpinare

Programul de Întâmpinare leagă colegi Skal din întreaga lume, asigurând că ai mereu un contact în locația pe care o vizitezi.

Obține informații locale înainte să călătorești

O persoană care să te întâmpine în orașul tău de destinație îți poate recomanda cazare, locuri de vizitat, restaurante și poate, desigur, să îți prezinte alți colegi Skal. Programul a fost creat pentru ca toată lumea să aibă un timp de calitate și să își îmbunătățească posibilitățile de networking cu colegii Skal.

Te transferi?

Dacă te muți într-un oraș nou profită de Programul de Întâmpinare și obține ajutor și sfaturi de la membrii locali Skal.

Începe-ți planurile de călătorie aici.. Doar dă click și conectează-te când îți faci planurile de călătorie, conectează-te cu un coleg Skal.

Persoana care să te întâmpine e doar la un e-mail sau telefon distanță.

Poți să te conectezi doar prin trimiterea unui e-mail sau printr-un apel telefonic. Vei lua cunoștință de limba/limbile vorbite de persoana care te va întâmpina, cât și de interesele acesteia. Poate se potrivesc cu ale tale.

Ca să devi persoană de întâmpinare Skal, înregistrează-te și oferă colegilor Skal întâmpinare și ajutor, atunci când îți vizitează zona.

622481-PNW0WY-791