Tineretul Skal

Tineretul Skal: Viitorul Skal

Skal International își oferă interesul tinerilor profesioniști și studenți din domeniul turismului. În 1999, Tineretul Skal a fost format cu scopul de a crea o mai mare înțelegere asupra a ceea ce este Skal Internațional în rândul tinerilor care studiază sau se pregătesc în domeniul turismului, pentru a le permite să se alăture Skal.

Multe cluburi oferă burse studenților în domeniul turismului. Tinerii vin în Skal cu un spirit inovativ și beneficiază de experiența membrilor activi care pot deveni și potențiali angajatori. Într-o lume competitivă, modul în care Skal îmbrățișează toate sectoarele turismului, devine o oază ferită de competiție, unde tinerii pot regăsi un mediu protejat și care să le ofere suportul necesar și chiar șansa de a-și găsi mentori!

Tineretul Skal este o categorie specială de membru pentru studenții și tinerii profesioniști în domeniul turismului. Tinerii care se califică pentru statutul de Membru Activ nu pot fi acceptați în Tineretul Skal strict din criterii de vârstă. Trebuie să fie studenți sau tineri profesioniști conform uneia din clasificările descrise în Articolul I, secția 1.2 a Regulamentului Skal pentru cel puțin un an.

Cerințele pentru a deveni membru al Tineretului Skal sunt:

  1. Tânărul Skal Student este student la o unitate de învățământ în domeniul turismului, autorizată, care oferă o diplomă sau un grad recunoscut oficial la finalul studiilor. Trebuie să aibă minim 18 ani, maxim 27 ani.
  2. Tânărul Skal Profesionist este un tânăr profesionist în procesul de training sau care lucrează în industrie. Trebuie să aibă minim 20 ani, maxim 29 ani
  3. Tânărul Skal Asociat este un Student Skal care încă studiază după vârsta de 27 de ani sau un Tânăr Profesionist Skal care încă este în procesul de training sau lucrează în industrie, după vârsta de 29 de ani, care încă nu se califică pentru poziția de Membru Activ. Pot continua pe poziția de Asociat Skal până la vârsta de 35 ani.

Obiectivele Tineretului Skal sunt:

  • Să dezvolte prietenia și țelurile comune între studenți și unitățile de învățământ,  prin participarea în zonele de activitate legate de turism, dar și în activități culturale, sportive și de relaționare publică.
  • Să încurajeze și asiste în educația turistică și formarea experienței membrilor prin participarea în activitățile Skal și prin întâlnirea cu membrii Skal
  • Să coopereze în mod voluntar în toate activitățile Skal și organizarea stabilită de Clubul care sponsorizează
  • Să promoveze oportunități de training pentru ca toți membri să obțină experiență profesională cu suportul clubului local Skal
  • Să se asigure că membri sunt conștienți de prezența Skal la nivel local, național și internațional

Tinerii Skal sunt membri ai cluburilor locale iar taxele se percep în mod normal.

Tinerii Skal ar trebui reprezentați în consiliile locale sub formă de observatori. Tinerii Skal au automat toate beneficiile Membrilor Activi prin site-ul internațional Skal.

Cluburile pot transfera Tinerii Skal care se califică pentru statutul de Membru Activ oricând, din momentul eligibilității.

Tinerii Skal pot participa la Congresele Mondiale Skal, beneficiind de orice discount special, la discreția clubului gazdă.

Tinerii Skal care părăsesc institutul de training și nu profesează în industrie își pierd eligibilitatea de membru.

Cluburile Skal trebuie să aibă în vedere atunci când selecționează Tineri Skal ca intențiile și potențialul sunt evidente, pentru a evita situațiile în care Tinerii Skal trebuie să părăsească clubul la vârsta de 35 de ani din motiv de neeligibilitate pentru statutul de Membru Activ.

Tinerii Skal trebuie să fie încurajați să folosească abordarea “Membru către Membru Superior” pentru a-și consolida statutul în club.